Početna stranica

Obavijest o ograđivanju

cropped-252637_10151197230053989_1187053604_n.jpg

Poštovani čitatelju,

službena internetska stranica Protestantske reformirane kršćanske crkve u RH – Reformirane episkopalne crkve u Hrvatskoj (PRKC) je: prkc.hr.

Službeno internetsko glasilo Informativne protestantske agencije je: ipaprkc.org, a službena stranica Protestanskog teološkog učilišta “Mihael Starin” je: protestanskouciliste.org.

Službena internetska stranica zagrebačke župe je ova: rechurchzg.eu, a poluslužbena: reformiranikrscanizagreb.com.

Glasilo “Via media”, kao poluslužbeno glasilo zagrebačke župe PRKC, donosi razna službena priopćenja i obavijesti, novosti, te članke iz područja teologije i duhovnosti u skladu s našom uređivačkom politikom. To znači da se stavovi izneseni na ovoj stranici vode računa i u velikoj mjeri poklapaju s nazorima reformirane episkopalne teologije, ali sadržavaju i (slobodnija) osobna promišljanja uredništva koja nužno ne moraju predstavljati službene stavove PRKC.

Zagrebačka Župa Krista Otkupitelja se unaprijed ograđuje od različitih stavova iznesenih na drugim internetskim stranicama, blogovima, glasilima makar u njihovom uređivanju sudjelovali i ljudi povezani s PRKC. Stavovi izneseni u njima ne moraju odražavati niti službene stavove PRKC, niti nazore koji su u skladu s reformiranom episkopalnom teologijom, a počesto su čak i u suprotnosti s njima.

Oglasi
%d bloggers like this: